zilver in team

Hallo allemaal! We zijn weer terug van weggeweest. Ben nu nog wel nogal moe, maar voor de volledigheid meld ik even dat Harold en ik zilver hebben gewonnen in het team. We verloren in een spannende wedstrijd met 2-3 van Zweden, waarin we drie vijfgamers speelden, waarin we met 0-2 achterkwamen en (door twee vijfgamers) terugkwamen tot 2-2, maar de laatste wedstrijd (Harold tegen Simon Itkonen) ging vrij overtuigend naar Zweden.
Daarna wonnen we met 3-2 van Polen en dus zilver. Kowalski had een wat mindere dag tegen ons, maar tweede man Krzeminski speelde misschien wel de beste wedstrijden van z’n leven! Want zowel Harold als ik kwamen te kort om van deze lastige noppenspeler te winnen. Het werd 2-2 en Harold moest de laatste wedstrijd tegen Kowalski. In een mooie wedstrijd met een fantastische, sportieve sfeer met luide aanmoedigingen van veel Poolse spelers en ook van enkele Nederlanders won Harold nipt met 11-9 in de vijfde game!

Over het hele toernooi gezien speelde ik vrij goed (winst op Abbadie, Kowalski en Gregorovic) maar net niet scherp genoeg om topresultaten te halen (kansen gehad tegen Itkonen, verloren met kleine verschillen van Suligoj en Krzeminski).

Komende maand zal ik even weinig tafeltennissen om vanaf juli weer met een frisse kop me voor te bereiden op de EK. In juni zal ik uiteraard de selectietrainingen volgen, de bekercompetitie uitspelen, maar verder uitsluitend fitnessen en aan m’n lichaam werken.

Home

Reacties zijn gesloten.