twee fantastische momenten: afgestudeerd en kwalificatie!

Lieve allemaal,

Een fantastische twee dagen heb ik achter de rug.
Gisteren ben ik na bijna acht jaar (parttime) studeren eindelijk afgestudeerd van mijn opleiding Economie aan de Universiteit Utrecht! Niet alleen ben ik nu helemaal klaar met de studie en mag ik nu de titel drs. dragen: ook kreeg ik een prachtig cijfer voor mijn scriptie, namelijk een 8! Het was gisteren natuurlijk één van de mooiste dagen uit mijn leven!

En vandaag is dan eindelijk het officiele persbericht van NOC*NSF gepubliceerd dat ik (en nog een aantal andere Paralympische sporters) eindelijk definitief gekwalificeerd ben voor de Paralympische Spelen in Beijing dit jaar! 😀

Eindelijk is het nu dan echt helemaal zeker en definitief: ik zal mogen meedoen aan mijn derde Paralympische Spelen en ik mag afscheid nemen van de topsport op het mooiste sporttoernooi voor topsporters met een handicap.

Het officiele persbericht kan hier gelezen worden:
http://www.sport.nl/content/nieuwsartikelen/nocnsf/5312996?channel=nocnsf

Het is nu een stuk rustiger in mijn hoofd 🙂 Geen studiezorgen meer en geen twijfels meer of ik wel of niet mag gaan. De studie is af en ik kan nu met volle aandacht mij gaan richten op mijn laatste topsporttoernooi: de Paralympische Spelen in China.

Morgen vliegen we naar Roemenie voor ons laatste voorbereidingstoernooi. Daarna zullen wij fulltime gaan trainen op Papendal, in Slovenie en in Zuid-Korea.

 

tot na Roemenie!

groet,
Nico

 

Home

3 reacties | 3 reactions op “twee fantastische momenten: afgestudeerd en kwalificatie!”

 1. Mireille en Chris zegt:

  van harte!!! Dubbel feest dus!!!

  Brassa en kus
  Mireille en Chris

 2. Matthijs zegt:

  Dag Nico

  gefeliciteerd met je twee fantastische momenten van afgestudeerd zijn en uiteraard je kwalificatie voor Beijng. Klasse prestaties..

  Groet uw webbie Matthijs

 3. Eelco zegt:

  Nice hoor Goed gedaan drs.