Nico Blok verliest eerste wedstrijd

Nico blok heeft vandaag zijn eerste wedstrijd in de openklasse verloren. Nico speelde tegen de Italiaan Furlan. De setstanden waren 9-11 6-11 en 8-11. Volgends Nico was het een redelijk goed maar wisselvallige partij.

Wij wensen Nico veel succes bij de volgende wedstrijden.

Home

2 reacties | 2 reactions op “Nico Blok verliest eerste wedstrijd”

 1. Matthijs zegt:

  Jammer van die eerste wedstrijd Nico. Heb ik ook altijd met rolstoelhockey moeten we eerst helemaal inkomen. Veel succes gewenst!
  Mede-Webmaster Matthijs

 2. Adnes Tingen zegt:

  Beste Nico,

  Allereerst natuurlijk onze felicitaties met het geweldige resultaat wat je behaalde. We zijn natuurlijk apetrots zo’n kanjer in de familie te hebben. Een olympische speler met een BRONZEN PLAK FANTASTISCH. Wat heb jij een geweldig jaar achter de rug, een studie afronden en dan ook nog “even” een plak behalen wat een geweldige afronding van je sportieve loopbaan van vele jaren. We wensen je nog een hele fijne komende tijd met alle huldigingen die in het verschiet liggen o.a. bij HARE MAJESTEIT prachtig. Hartelijke groeten en graag zien we je verhalen in levende lijve tegemoet! Veel liefs en groeten van ons allen inclusief Marijke natuurlijk want ik had begrepen dat AdriĆ«nne per abuis haar naam niet genoemd had. Marijke heeft nog een leuk blad voor je bewaard waar je in afgebeeld staat.T.z.t. ontvang je deze evenals artikelen uit kranten.
  Nogmaals GENIET VAN ALLES wat op je afkomt!