hallo wereld! :-)

Een nieuwe site, een nieuwe start! Weer een nieuw medium om op de gekste momenten wat van me te laten weten over mij of mijn gepruts met deze gekke sport of iets anders wat het vermelden waard is. Als allereerste, voor ik weer eens wat vergeet zoals gebruikelijk, nu al mijn hartelijke dank aan m’n twee webmasters: Eelco en Matthijs! Hartstikke leuk, ik doe m’n best om regelmatig updates aan te leveren!

Uiteraard moet er nog een hoop bij op de site, meer tekst, meer foto’s, meer info, enz enz enz. Maar dat zal langzaam maar zeker gebeuren 🙂 Festina lente. Eerst maar eens een WK spelen. We vertrekken donderdag richting Montreux, Zwitserland.

Daar zullen zeven tafeltennissers/sters met een handicap de kleuren van Nederland verdedigen. Ronald Vijverberg en Tonnie Heijnen (klasse 9), Kelly van Zon en Wendy Schrijver (klasse 7), Jolanda Paardekam (klasse 3) en Harold Kersten en ik-zei-de-gek (klasse 6).�Ik hoop de kwartfinale te halen in de singles, want daarmee heb ik een nominatie voor de Paralympische Spelen 2008 in Beijing te pakken. Dat wordt lastig zat: er zijn acht poules van drie (in klasse 6) en alleen de nummer ��n van de poule gaat door. Dus ik mag eigenlijk geen wedstrijd verliezen. En tegenwoordig is de concurrentie heel breed. Dat is alleen maar goed en mooi voor de sport natuurlijk. Alleen minder voordelig voor mij 🙂
In het team klasse 6�spelen we een poule van vijf landen: Duitsland, Denemarken, Zweden, Spanje en Nederland. Daar wordt het ook moeilijk een medaille te winnen, maar zeker niet onmogelijk. Ook in de andere klassen hebben de Nederlanders zeker medaillekansen.

In elk geval voel ik me goed, zowel lichamelijk als geestelijk. M’n blessure (aan m’n kont notabene…) is helemaal over en de laatste echte test, het toernooi in Italie in september, heb ik gewonnen. Ook de laatste tijd gaat het lekker: het trainen gaat goed en tijdens�de eerste competitiewedstrijd heb ik meteen twee van de drie partijen gewonnen (waar ik vorig seizoen nog VIJF competitiewedstrijden voor nodig had…). Tja, meer kan ik niet doen. Gevoel is goed, nog twee avonden trainen en dan vertrekken we donderdag om 08.00 uur vanaf Malden richting Montreux. Een medaille zou bijzonder leuk zijn, maar nog leuker zou een nominatie voor de Paralympics 2008 zijn…

Groetjes,
Nico

P.S. info tijdens de WK: wellicht op http://www.montreux2006.ch/ 🙂 en ik zal m’n webmasters regelmatig smsen.

Home

3 reacties | 3 reactions op “hallo wereld! :-)”

 1. Matthijs zegt:

  He Nico, Zo te zien draait je site lekker. Het eerste verhaaltje vindt ik erg leuk om te lezen. Veel plezier met je site. En veel succes in zwitserland:).
  We horen wel hoe het was en spreek je laterz groeten, webmaster Matthijs

 2. Eelco zegt:

  wazup Nico,

  Ook van mijn kant veel succes in zwitserland. Veel plezier met de site en mochten er problemen zijn dan horen we het graag.

  Met vriendelijke groet,

  Eelco
  (mede-webmaster van nicoblok.nl)

 3. Elles zegt:

  Ha Nico,

  Wat een leuke site, die ga ik zeker volgen. Ik wens je heel veel succes bij je komende WK en ik zal voor je duimen!

  Groetjes Elles