Gastenboek | Guestbook

Teken | sign

 

 1. Ady Hoitink zegt:

  Beste Nico, wat leuk om te lezen hoe je op Utrechtse scholen voorlichting geeft. Zelf ben ik actief bij Solgu, een organisatie die zich inzet voor een inclusieve Utrechtse samenleving, weet niet of je haar kent (zie http://www.solgu.nl) ? Mogen we eens contact opnemen vanwege gezamenlijke drive? hopelijk tot ziens!

 2. Viola zegt:

  Hey Nico,
  zo bezoek je een optreden van Rigby en zo zit ik op jouw website. ik heb net het een en ander gelezen.
  super hoor alles wat je hebt gedaan, maar nog meer wat je nog wilt bereiken met jouw woorden.
  wie weet… tot ziens!

 3. Kees Diepeveen zegt:

  Hallo Nico, heb vorig jaar mei in het Huis van de Sport in Nieuwegein je tafeltennisdemo gezien. Vond ik heel mooi Wil je contact met mij opnemen. Mijn vraag is concreet of je op 3 febr. 2012 een demo zou wilen geven op het Sportgala van de gemeente De Bilt.

  groet
  Kees

 4. Femmy zegt:

  Hoi Nico!

  Ben je een beetje bijgekomen van het Spieren voor Spieren Gala afgelopen vrijdag? Wat een geweldige avond was het he en een nog betere opbrengst. Ruim een half miljoen! Heel veel dank voor jouw bijdrage aan de avond!

  Groetjes,
  Femmy
  Stichting Spieren voor Spieren

 5. jorn van den oever zegt:

  hey topper
  ben jij er zaterdag ook weer bij in deventer (wijk16)
  dan zal ik je even van tafel af slaan
  hoe ist verder jonge?
  ik spreek je he

  groetjes
  jorn (ttv wijk16)

 6. Esther zegt:

  Hoi Nico,

  Vorig jaar bij de awards van stiching eenheid is kracht heb ik je gezien en ik was onder de indruk van je verhaal. Ik zou graag met je in contact komen omdat ik denk dat je verhaal mooi is om een keer op mijn werk te komen vertellen. Kan je contact met me opnemen? Alvast bedankt!

  Groeten,
  Esther

 7. Henry Bui zegt:

  Hoi nico,

  Jij gaf paar dagen geleden, volgens mij 5, les.

  Mijn oom vertelde dat jij derde was met de Paralympics. Dat wist ik niet, Ik

  ben huis alles gaan opzoeken over jouw. Ik kan nog steeds niet geloven dat

  jij mij les gaf!

  Groeten Henry

 8. Johan Reekers zegt:

  Hallo Nico,

  De beste wensen voor 2010!

  Ik zou graag even met jou in kontakt komen, heb jij tel.nr. voor mij?

  Groeten Johan

 9. Danny Bobrov zegt:

  congratulations

 10. Nico zegt:

  Hoi Willem,

  dankjewel 🙂

  groet,
  Nico

 11. willem zegt:

  zeer gefeliciteerd met je kleuren award je hebt hem echt verdient, ben een beetje laat maar beter laat dan nooit

  groet willem

 12. Paul Clowting zegt:

  Hallo Nico,

  Naar aanleiding van een eerder contact van je met Ton van Happen (toernooidirecteur W.K. Tafeltennis 2011) zou ik graag een afspraak met je willen maken.
  Dit om te praten over de kansen en mogelijkheden om een toernooi voor sporters met beperking te organiseren tijdens het WK in 2011. Hoe kan ik het beste contact met je opnemen? Groeten,

  Paul Clowting
  WK Tafeltennis 2011 Rotterdam

 13. Max van Amerongen zegt:

  Heey nico, ik heb je al een keer gesproken bij hilversum tijdens het tafeltennissen.(Max van Amerongen) Ik was toen nog niet zo bekend met het tafeltennissen voor beperkingen terwijl ik wel een scoliose heb. Ik heb onlangs gespeeld tegen een eerste klasser en gewonnen. Ik heb nu de mogelijkheid om een toernooi te spelen waar ook de bondscoach bij is.

  Vandaar aan jou de vraag: hoe gaat de weg om aan de top te komen zoals jij dat hebt gedaan bij de paralympische spelen of in het nederlands team komen!
  ik ben nu 16 en het lijkt mij leuk om te weten hoe ver ik nog moet komen

  mvg groet: Max van Amerongen

 14. Graciela van Doornum zegt:

  Beste Nico,

  Hopelijk vind je het niet erg dat ik zo contact met je zoek, maar ik kon nergens anders gegevens van je vinden. Ik ben werkzaam bij de Commissie Gelijke Behandeling en wij kennen je nog van de Scholendag die hier een tijdje geleden werd gehouden. Je hebt hier een zeer goede indruk achtergelaten vandaar dat ik je benader voor t volgende:

  Ik wil je namelijk graag uitnodigen om een rapport te overhandigen op 23 juni. Je kan me ook bellen als je wilt: 030-888 3888. Dan kan ik e.a. namelijk toelichten.

  Hartelijk dank!

  Met vriendelijke groet,

  Graciela van Doornum

 15. Coen van Kreijl zegt:

  Hallo Nico,

  Ik ben de voorzitter van ZTTV (je weet wel, die tafeltennisvereniging in Zeist), en ik zou graag in contact met je willen komen voor een bepaalde actie m.b.t. tafeltennis. Ik heb echter geen adres, telefoon of e-mail van je, dus probeer ik het zo maar even.

  Met vriendelijke groet,
  Coen van Kreijl

 16. jorn zegt:

  hey maatje je gaat van tafel geslagen worden op het obk hahaha groet jorn

 17. Andre Cats zegt:

  Beste Nico,

  Zeer gefeliciteerd met je zeer terechte toekenning van de kleuren award. Ook in Beijing heb je de Paralympische Spelen veel kleur gegeven!

  Groeten,

  Andre Cats
  NOC*NSF
  Chef de Mission Paralympische Spelen 2010/2012

 18. desiree stokkel zegt:

  Nico.., Je strijd voor rechtsgelijkheid gaat nog heel lang duren… Ik heb op 1 mei 2007 een rechtzaak gestart tegen de Hoge Raad, Balkenende & parlementsleden plus ambtenaren van Bloemendaal = misdrijven tegen de menselijkheid. Deze rechtzaak is beuwst door de media verzewgen, maar bewijsstukken staan gepubliceerd op http://www.desireestokkel.nl Het Internationaal Strafhof & UN ‘bepalen samen wie wel/geen fundamentele mensenrechten krijgen krijgen’. Je mag wel emailen, niet bellen…. fijne dag, desiree

 19. Marloes zegt:

  Hi Nico!

  Ben op je site geweest. Erg leuk om te lezen!
  Vond het gezellig en bijzonder je te ontmoeten in de vroege uurtjes op de dansvloer.

  Zien elkaar vast weer een keer.

  Marloes X

 20. René Hansen zegt:

  Hé Nico,

  Gefeliciteerd.’

  groet,

  René

 21. Fred en Margriet zegt:

  Hoi Nico

  Van harte geleficiteerd met deze award.

  Fred en Margriet

 22. djwaxfiend zegt:

  Gefeliciteerd met de award van gister!!!! Heb echt respect voor wat je doet , keep it up!!!

 23. René Hansen zegt:

  Je staat inmiddels aan de leiding

 24. Nico zegt:

  Hoi René,

  tja, de aard van de jury is belangrijk voor de uitslag he 😉
  Maar over de Kleurenaward: men kan nog stemmen tot 27 maart, en daarnaast bepaalt het aantal stemmen ‘maar’ 50%. De andere 50% wordt bepaald door de jury, dus wie weet?

  groetjes,
  Nico

 25. René Hansen zegt:

  Hai Nico,

  Je gaat het bij de kleurenaward net niet redden zag ik. Jammer. Wat ze in Utrecht hebben gedaan begrijp ik echt niet. een teamsporter voor een Olympische held kiezen. Zo zie je maar in B & W hoeven geen sportkenners te zitten.

  groet,

  René

 26. Johanna zegt:

  Hey Nico!

  Hoe is het met jou? Hier alles prima, weer heerlijk aan de studie, met de nodige ontspanning tussendoor natuurlijk!
  Vond het gezellig dat je erbij was vorige week, hoop dat jij je ook hebt vermaakt!

  Gr. Johanna

 27. Norbert Brockhuis zegt:

  Hallo Nico graag zou ik wat willen vragen maar heb je e-mailasres niet.
  Kun je even contact met mij opnemen a.u.b.
  vriendelijke groeten Norbert

 28. Nico zegt:

  Hoi Hans,

  je bent niet de eerste die er weinig van snapt 🙂 Gisteravond is me dat vaker gevraagd: hoe kan dat? Tja, ik weet dat ook niet. Feit is dat het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Utrecht de beslissing neemt. En een jurering is nou eenmaal altijd (deels) subjectief.

  Natuurlijk is Afellay een fantastische voetballer. En hij woont in Utrecht. Dus hij mag voorgedragen worden (ik tafeltennis ook niet in Utrecht).
  (Afellay was er overigens niet gisteravond.)

  Maar ook ik heb er zo wel mijn bedenkingen bij:
  Ter overdenking:
  stel dat ik een bronzen medaille bij tafeltennis won, maar dan op de Olympische Spelen, zou ik dan wel Sportman vh Jaar in Utrecht zijn geworden?

  1) als dit inderdaad zo zou zijn: dan is er kennelijk nog steeds minder waardering voor een Paralympische medaille dan voor een Olympische medaille (tenminste bij dit college B&W).

  2) als dit niet zou uitmaken en ik was het ook niet geworden met brons bij tafeltennis op de Olympische Spelen, dan worden (door dit college B&W) deze prestaties van een voetballer (landskampioen en kwartfinale EK) kennelijk hoger gewaardeerd dan een Olympische/Paralympische medaille en ook hoger dan een Europees Kampioenschap bij de junioren en bovenaan staan in de vaderlandse Meesterklasse (van bridger Merijn Groeneboom, de andere genomineerde). Daarover verschillen de meningen, want aan de hand van de vele reacties en vragen gisteravond naar mij “hoe dit kan?” is deze beslissing van college B&W kennelijk niet de mening van ‘het publiek’, maar ja, ‘het publiek’ bepaalt niet de winnaar.

  Het blijft in elk geval een jury-beslissing die genomen is door het college B&W. Misschien spelen er ook andere belangen mee naast alleen de sportprestaties (bijvoorbeeld: hij is in Utrecht geboren, ik niet), maar daar kan ik niet over oordelen. Er werd immers bij geeneen sportprijs gezegd waarom deze man of vrouw het geworden is, dus dat blijft gissen.

  groetjes,
  Nico

 29. Hans van Dijk zegt:

  Nico,

  Tot mijn verdriet zag ik vanochtend in een flits op de voorpagina van het AD dat niet jij, maar Affelay (spel je dat zo?) sportman van het jaar van de gemeente Utrecht is geworden.

  Jij had die prijs meer verdiend dan een goede, maar niet bijzondere, voetballer die niet eens in Utrecht speelt.

  Op dit moment kan ik je nog niet op het net vinden, maar dat zal in de loop van de dag wel komen.
  Ik ben nog steeds benieuwd naar het introductiefilmpje. Zag dat er een beetje uit?

  Groetjes

  Hans van Dijk

 30. John van Amerongen zegt:

  Zaterdag 17 januari 2009 heb je kort gesproken met mijn zoon Max. Hij heeft een rugafwijking. Daardoor is zijn bewegingsvrijheid beperkt. Hij speelt nu drie jaar tafeltennis en is van de 5e in de 2e klasse terechtgekomen.
  Gehandicapt tafeltennis vindt hij maar niets. Hij mankeert niets. (vindt hij…). Hij kan nog steeds goed meekomen en verbetert zich nog steeds. Toch komt er een moment dat…..

  Het gesprekje met jou is goed geweest. Er zal een moment komen dat hij verder gaat kijken.

 31. pelle en sjoerd 12,15 zegt:

  beste nico,
  we hebben je gister met het hele gezin bewonderd op de bank tijdens de terugblik op de paralympische spelen. we zijn allemaal erg onder de indruk van u prestaties en ik denk dat u een erg groot voorbeeld bent voor alle
  gehandicapten mensen.

 32. suzan klomp zegt:

  Hoi Nico

  nog bedankt voor het intervieuw

  groetjes Suzan

 33. Olaf Maree zegt:

  Ha die Nico

  wij hebben elkaar al in geen jaren meer gezien. Hopelijk ken je mij nog van het jaarlijkse tafeltenniskamp in het oosten des land. Ik heb zojuist je site bezocht en wilde je zeggen dat ik heel trots ben op wat je hebt gedaan. Leuk om te zien dat je zo goed acteert op TV, maar bovenal natuurlijk fantastisch dat je brons hebt gewonnen.

  Ik ben nog steeds betrokken bij kamp en organiseer het samen met Hendrikus, Sjaak en Remco nu alweer voor het 10e jaar….blijft leuk.

  Spreek je wellicht later.

  Groeten en hopelijk heb je inmiddels of vind je snel een leuke baan (zoals je de commentator van Studio Sport verteld).

  Olaf

 34. Elisa zegt:

  Hey Nico,

  Eindelijk eens je website bekeken en het ziet er echt super uit. Leuke verhalen ook.
  Vanavond deed je niet mee toch? Nou goed, wellicht tot snel dan!

  Groetjes, Elisa

 35. Erica zegt:

  Heeej Nico,

  Alles goed?? Heb je alweer tijdje niet gezien en nix van je gehoord, dus ben benieuwd hoe het met je is! Van je rust aan het genieten? Tafeltennis je nog weleens?

  Ben je al n beetje naar werk op zoek of wacht je daar nog ff mee?

  Tot mails/ziens!

  Groetjes,
  Erica

 36. Marjolein van den Broeke zegt:

  Heey Nico,
  Alles goed met jou en heerlijk van je wel verdiende vakantie aan’t genieten? Momenteel ben ik jalours op je, jij hebt wel vakantie en ik mag nog tot eind december doorploeteren voordat er kerstvakantie is 😉 Studeren is niet niks en heb bewondering dat je op topniveau hebt gesport en ook nog je studie economie:)
  Hopelijk zie ik je nog eens over t cambridge complex lopen…

  Groetjes Marjolein
  (mede cambridge bewoner, met wie je opeens stond te kletsen:P)

 37. Kok Meijer zegt:

  Nico je bent een held! Ten 1e gefeliciteerd met je plak op de spelen.
  Ten tweede vind ik het prachtig dat sporters met lichamelijke beperkingen toch tot zulke goeie prestaties kunnen komen. Ga zo door!

 38. Chris Konijnendijk zegt:

  Hoi Nico, uiteraard nog van harte gefeliciteerd met je prestatie.

  Wij vieren ons 5 jarig jubileum op 18 oktober, waarbij de opbrengsten gaan naar Spieren voor Spieren. Kunnen we offline contact hebben om
  een en ander te bespreken?

  Ben zelf ook tafeltennisser en begrijp je drive (hebben zelf ook spierziekte in de familie)

  Het wordt een mooi happening op 18 oktober!

 39. andre zegt:

  gefeliciteerd nico !!

 40. Dieter zegt:

  Congratulations for the medal !!!!

  Dieter

 41. Johan zegt:

  De link naar:
  Interview van selectiegenote Jolanda Paardekam
  http://www.reizende-reporter.nl/reizende-reporter/verhalen/paardekam.htm

  is kennelijk niet meer geldig.

 42. Guus Vreeburg zegt:

  hé man!

  Zag je bij P&W – geweldig! En nog van harte gefeliciteerd met je ‘brons’!

  Guus

 43. rene kok zegt:

  Hallo Nico,

  Gefeliciteerd met je prestatie. Maar eigenlijk ben ik meer geinterresseerd in welke ziekte je precies hebt. Ik heb namelijk ook een spierziekte (de ziekte van Tarui) maar die is natuurlijk wel anders. Sommige dingen herken ik wel. Ik ben benieuwd hoe jij er precies mee omgaat. Zou je misschien een keer willen mailen.

 44. Cindy Schimmel zegt:

  Hallo Nico,

  Ik zal me eerst even voorstellen. Ik ben Cindy Schimmel, 42 jaar en fotografe in opleiding. Ik volg de fotoacademie in Amsterdam en wil, voor het afsluiten van mijn derde jaar, graag een serie portretten van paralympiers maken.

  Mijn doelstelling is de andere, persoonlijke kant van de sporter te belichten. Ik richt me in mijn fotografie op mens en interieur en wil hier in mijn serie ook de nadruk op leggen.

  Via deze weg wil ik je vragen of je interesse cq tijd hebt om aan mijn serie mee te werken?

  Mijn website is nog niet klaar, maar mocht je iets meer van mij willen weten, dan kun je kijken op http://www.weesdefoto.nl. Ik was een van de fotografen die zich hier voor ingezet hebben.

  Ik zie je reactie met belangstelling tegemoet.

  Bij voorbaat dank,

  Cindy Schimmel

 45. bas zegt:

  hee nico,

  je kent mij niet maar ik wilde je toch nog feliciteren met je bronzen plak,

  veel succes nog.

  bas

 46. Peter Wilderdijk zegt:

  Hey Nico,

  Hier nog een oud studiegenoot (Economie). Ontzettend cool om je zo bezig te zien; briljant gedaan jongen!

  Peter Wilderdijk

  ps: Bart, jij hebt m’n studiewijzer (2000) nog… mag ik die nu alsjeblieft eindelijk een keer terug?

 47. renske wognum zegt:

  Hoi Nico,

  Van harte gefeliciteerd met je super prestatie!!!!!
  groetjes
  Renske Wognum

 48. anita zegt:

  Hai Nico, ik ben onder de indruk van je!

  Liefs uit Utrecht.

 49. Richard en Katinka Molenschot zegt:

  Hoi Nico,

  Vanuit Dongen GEFELICITEERD!!!!! met je prestaties op de paralympics.We hebben het zoveel mogelijk gevolgd in het nieuws en vinden het echt super dat je Rainer hebt verslagen.Wel jammer dat je stopt. We hadden graag nog meer van je sportieve prestaties willen genieten.Veel succes met je verdere carriere.Wie weet komen we elkaar nog eens tegen.
  groetjesRichard en Katinka Amber en Bor ( je weet wel de sponsors van Kelly uit Dongen)

 50. dries zegt:

  Top prestatie !!!

  all the best,

  Dries