Den Haag, Koningin en Pauw & Witteman

Zo, we zijn weer eventjes terug in Nederland 🙂 altijd fijn om weer thuis te zijn.

Een kort berichtje, want vandaag is het een drukke dag. Vanmiddag zijn de Paralympische medaillewinnaars uitgenodigd in Den Haag waar o.a. enkele speeches gehouden zullen worden door mensen uit de politiek. Ook zullen we door Koningin Beatrix gehuldigd worden! Heel leuk allemaal.

´s Avonds ben ik te gast bij ´Pauw & Witteman´, live op Nederland 1, vanaf ongeveer 23 uur.

En daarna eindelijk wat meer rust 😉

Home

9 reacties | 9 reactions op “Den Haag, Koningin en Pauw & Witteman”

 1. Ben zegt:

  Ik gaat vanavond ff kijken!
  En als je weer eens op de klup bent, dan krijg je dat beloofd biertje van me!
  Plezier verder en geniet nog maar even van je rust.

 2. Ineke en Jan Jansen zegt:

  Hoi Nico,

  Goed dat ik even op je site kijk. Zal Pauw & Witteman opnemen dan kunnen we hem later kijken.
  Ben er heel benieuwd naar.
  Verder veel succes met alles wat je nu gaat doen.

  Groeten van

  Ineke en Jan Jansen

 3. Erica zegt:

  Heee wat gaaf dat je bij Pauw en Witteman komt, dat kijk ik echt heel vaak!

  Ik zit nu naar de NOS te kijken, en je bent blij om weer in je eigen bed te slapen hoor ik 😉 Echt leuk, je wordt echt in verthouding vet vaak geinterviewd.

  Heel veel plezier vanavond, geniet ervan!

  xx
  Erica

 4. Matthijs zegt:

  Ik ga de uitzending later terug kijken. Ben benieuwd!

  Groet, Matthijs

 5. Corine zegt:

  Hoi Nico, Ik kijk nu naar de uitzending van Pauw en Witteman…Wow Respect! Allereerst natuurlijk gefeliciteerd met je bronzen medaille! Je kent mij waarschijnlijk niet (meer) maar ik heb ooit college met je gevolgd (economie) in Utrecht. Supergoed dat je zo’n prestatie hebt neergezet, en dat terwijl er weinig bronzen medaillewinnaars tafeltennis zullen zijn die ook nog een bul economie op zak hebben, en ja, dat ook nog met handicap! Ik begrijp dat je nu stopt met de sport dus ik wens je veel succes met je verdere carriere (in de economie?) en geluk in het leven! Lieve groeten, Corine

 6. Maarten zegt:

  Hoi Nico,

  Natuurlijk nog gefeliciteerd met je bronzen medaille! Zit nu Pauw en Witteman te kijken. Gaaf dat je daar ook je verhaal kunt doen!

  Fijn weekend en geniet van je successen en rust lekker uit!

  Groeten, Maarten

 7. Peter zegt:

  Nico, allereerst van harte met je fantastische prestatie. Daarnaast wil ik even kwijt dat je geweldig werk hebt geleverd voor onze sport, niet alleen de prestatie, maar ook de manier waarop je je presenteert verdient groot respect.
  groeten
  Peter

 8. Mike zegt:

  Hoi oud-teamgenoot,

  Erg leuk dat je in Pauw & Witteman zat! Heb je achter de schermen nog even je eigen talkshow geregeld?

  Ik zie je donderdag!

 9. nicolette dijkstra zegt:

  Hai,

  Erg leuk en eervol je even gesproken te hebben na de opnames van p. en w. (we staan samen op de foto met je bronzen plak).
  Hoe je over alles verteld vindt ik super ! mensen die ondangs tegenslag zo positief in het leven staan en genieten van alles wat ze wel kunnen daar kunnen een hoop mensen van leren.
  Ik ga nog even verder op je site snuffelen maar ik dacht stuur eerst even een mailtje straks ben ik misschien weer te moe (lui) en wil ik naar bed.
  Erg he”, voor een zaterdagavond maar we hebben een dierenhotel dus morgen ochtend moet ik aan het werk.
  Ik heb de foto verder nog niet gezien want de man van mijn colega heeft hem genomen. Maar we hangen hem vast bij ons in de hall of fame.
  Als je hem ook wilt hebben laat me dan even je email aderes weten.
  Als aandenken aan de uitzending want tja ik ben niet beroemd hoor.
  Groetjes Nicolette Dijkstra