competitie en tentamen

We hebben even rust wat betreft de internationale toernooien. Wel ben ik nog steeds aan het trainen, zo ook komende week. Vrijdag aanstaande staat namelijk de laatste competitiewedstrijd op het program. Een belangrijke, want we strijden tegen degradatie. Vrijdag tegen Soest moeten we vier partijen winnen om ons te verzekeren van handhaving. Als we minder dan vier punten halen, gaan we door het putje…

M’n niveau is vrij goed, maar helaas ‘vergat’ ik de laatste wedstrijd twee partijen te winnen, tegen de koploper nog wel. Vooral de partij tegen een echte ouderwetse verdediger was mooi maar ook jammer… ūüôĀ¬† Ik kwam 0-2 in games achter, ondanks goed spel, met hetzelfde spelbeeld kwam ik terug tot 1-2 maar in de vierde game met 7-10 achter. Toch won ik de game nog. Ook in de vijfde game kwam ik een punt of drie, vier achter, kwam ik desondanks voor met 10-8 maar verloor uiteindelijk met 15-17 ofzoiets. Maar toch, het spelniveau is gewoon goed.

Na de competitie¬†ga ik even wat rust nemen, maar¬†√©√©n of twee keer per week trainen. Dan zal ik weer gaan fitnessen, om m’n lichaam weer wat te versterken.¬†En¬†hopelijk¬†kan ik¬†ook binnenkort¬†beginnen met m’n scriptie. Ik moet eerst nog een tentamen doen voor m’n laatste vak: Juridische Aspecten van het Ondernemen.¬†Als¬†ik dat haal, dan hoef ik dus nog alleen maar m’n scriptie! En dan ben ik¬†na het behalen van m’n scriptie dus eindelijk afgestudeerd. En dan wordt¬†er een groot feest gegeven¬†ūüėČ

De site staat momenteel een beetje in¬†parkeerstand. Dat komt omdat m’n webmasters helaas ziek zijn.¬†Helaas is door een progammafout er een¬†probleem opgetreden met leestekens¬†zoals de accenten en dubbele punten, dus dat leest wat¬†onprettig. Maar¬†dat wordt dus verbeterd wanneer de webmasters weer wat¬†beter zijn. Ook¬†zal ik na m’n¬†tentamen wat foto’s aanleveren, om een start te maken met een fotogallerij¬†of¬†iets dergelijks. En er komt hopelijk nog een aparte pagina met leuke links. Maar ook voor die links heb ik wat tijd nodig.

Home

Reacties zijn gesloten.