Allemaal bedankt!

Beste allemaal,

Aangezien ik de resterende dagen in China nog even als toerist / recreant / tafeltennispensionado vooral nog even wil genieten, zal ik niet heel veel spannende dingen schrijven op mijn site (maar die schreef ik toch al niet..).

Aangezien het ook nogal omslachtig zou zijn om iedereen die met mij meegeleefd heeft en via mail, sms, belletje of via mijn site mij gesteund heeft, een apart bedankmailtje of – smsje te sturen, wil ik dat bij deze in een algemeen bedankberichtje aan jullie allen doen. Zo loop ik ook niet het risico dat ik iemand vergeet. Want mijn geheugen zal nooit mijn sterkste punt worden..

Dus bij deze, iedereen die met mij meegeleefd heeft en mij gesteund en gesupporterd heeft: allemaal heel erg bedankt! Mede door jullie heb ik iets bereikt waarvan ik dacht dat de kans daarop heel klein was: het winnen van een medaille op de Paralympische Spelen. En dat in China, HET tafeltennisland. Tegen een speler waar ik nog nooit van gewonnen had. In mijn allerlaatste wedstrijd uit mijn topsportcarrière.

Het is bijna ongelofelijk, maar soms gebeuren er dingen die nauwelijk te geloven zijn. Het is echt een jongensdroom die uitkomt: volgens de verwachting van de doktoren nooit kunnen lopen, en 27 jaar later lopend een Paralympische medaille winnen. Het heeft misschien wel gewoon zo moeten zijn. Alsof het voorbestemd was? In elk geval: het is prachtig. Het is prachtig!

Daarom nogmaals, diep gemeend, uit de grond van mijn hart: dank jullie wel allemaal! Heel hartelijk bedankt!

Home

7 reacties | 7 reactions op “Allemaal bedankt!”

 1. Ben zegt:

  Geen dank Nico,

  het is je allemaal meer dan gegund!
  Geniet er maar lekker van, voor je het weet moet je gaan werken!

 2. martin Lindenaar zegt:

  Nico,het is grandioos wat je gedaan hebt. Dit neemt niemand je meer af en dat geldt natuurlijk ook voor de anderen.
  Ik hoop dat deze resultaten een voorbeeld zijn voor de mindervaliden om hieruit inspiratie te vinden.
  Gelukgewenst,
  Martin

 3. Norbert zegt:

  Geen dank, maar nu je geen hoger tafeltennisdoel meer hebt hoef ik je natuurlijk niet meer te laten winnen op de Open Zeister, haha!
  Veel plezier nog in Peking.

 4. gerben zegt:

  Heeee Topper!!!!

  Dacht laat ik ook even een bericht op je site achterlaten. Wat een super prestatie van je om iemand te verslaan die je in een hele tijd niet hebt kunnen verslaan maar in je laatste optreden het toch voor elkaar hebt gekregen. En de manier waarop was ook super wat een goed spel heb je afgeleverd.

  Ben trots op je!!!

  Succes met alles wat je wilt gaan doen en we spreken elkaar!!

  Groetjes Gerben ( kamergenoot )

 5. Wouter Eijkman zegt:

  Je hebt het gewoon verdiend!

  Groeten, Wouter

 6. Jan Sparnaaij zegt:

  Hee Niko!

  Je kent me niet, maar ik wil even een bericht achterlaten! Ik vind je prestatie top! Een prachtige bronze medaille! Super!

  Groetjes Jan!

 7. Roelof zegt:

  Nico,

  Ten eerste nog super gefeliciteerd met je behaalde bronzen plak!! Wat een prestatie!
  Ik vond het een eer om een weekje met je te mogen trainen 😉

  Succes met alles wat je nu gaat doen! en we zien mekaar vast nog wel eens

  Groet, Roelof